8/12/14

Έτσι τσακίζουν οι αριστεροί τους πολιτικούς τους αντιπάλους στην Σουηδία

5 σχόλια :

  1. ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ.....ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.....ΕΤΣΙ.....ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΒΡΩΜΟΝΑΖΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΧΕΣΤΕ???? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως βλέπεις,φίλε,το σχόλιό σου αν είναι κόσμιο δημοσιεύεται.Δε γνωρίζουμε σε ποιους ''δημοκρατικούς'' χώρους έχεις συνηθίσει να παρευρίσκεσαι,αν κρίνω απ το πρώτο σχόλιό σου,που χαίρεσαι με το ξύλο σε πάααααρα πολύ δημοκρατικούς,αλλά έχεις αποκτήσει εξ΄ αιτίας αυτού του γεγονότος μια καχυποψία,ότι όλοι οι φασίστες σε φιμώνουν.Τα σχόλια πενάν από έγκριση μόνο για ενδεχόμενα υβριστικά και όπως καταλαβαίνεις δεν είμαστε 24 ώρες πανω απο εναν η/υ.Δεν εχουμε πληρωμένους υπαλλήλους να διαχειρίζονται το site ,όπως η Χρυσή Αυγή,το Ιντυμίντια και τα πολιτικά κόμματα.
      Επί της ουσίας τώρα,πρώτον δε χτυπάν ναζάκια όπως λες,αλλά και πολίτες που διαφωνούν μαζί τους.Και ναζάκια όπως λες.Αλλά εσύ που είσαι αντίθετος στην τρομοκρατία των ναζί είσαι υπέρ και επικροτείς να χτυπούν τους αντιπάλους;Μπράβο φίλε,άκρως δημοκρατικό!Έτσι θα πάει μπροστά η κοινωνία και δε θα γίνει ζούγκλα που θα σφαζόμαστε μεταξύ μας.
      Και ακόμα πιο επί της ουσίας τώρα,αν πούμε ότι το θέμα που χτυπιούνται είναι οι λαθρομετανάστες,γιατί δεν εξαπολύετε εσύ και οι σύντροφοί σου μια επίθεση σ' αυτούς που προξενούν αυτό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης;Εκτ΄ς και αν δεν είναι πρόβλημα και γουστάρουν οι άνθρωποι να παν πχ από Σουδάν στη Σουηδία.ΑΝ το κάνετε πάλι,πχ εναντίον του κακού κεφαλαίου που τα δημιουργεί όλα αυτά,πως το κάνετε;Χτυπώντας βιτρίνες και ΑΤΜ τραπεζων;Μπράβο φίλε!Άκρως αποτελεσματικό!Τους καταστρέψατε τους κεφαλαιοκράτες!
      ΑΛΛΑ γιατί δε λέτε ποτέ ποιοι είναι οι κεφαλαιοκράτες;;;Και γιατί δεν κάνετε μια πορεία να σας δούμε και να σας χαρούμε εναντίον του φασιστικού Ισραήλ που χτυπά και σκοτώνει τους λαθρομετανάστες;Μήπως γιατί μετά θα κοπει η χρηματοδότηση και ούτε έγχρωμες αφισούλες θα βγάζετε για την προπαγάνδα σας,ούτε και το χόρτο που καπνίζετε θα είναι τόσο καλής ποιότητας;;;

      Διαγραφή
  3. να πας στη σουηδια αν ειναι, να σε αποκαλουν μαυροκεφαλο τα ξανθα ναζακια να γουσταρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε ή εχεις iq ραδικιου ή εισαι κατω από 17.σε άλλη περίπτωση δε δικαιολογεισαι.σου αναφερα ενα σωρο πραγματα κι εσυ μου λες να πάω σουηδία.σου είπε κανένας ότι θέλω να πάω σουηδία;αλλά εσυ απ' ότι είπες γουστάρεις με το ξύλο που ρίχνουν οι σύντροφοί σου,άρα τι σε ενοχλεί το ξύλο των ναζί;για την ταμπακιέρα πάντως τίποτα απ' όσα ανέφερα στο πάνω μήνυμα.
    και στην τελική πιο πολύ θα κατανοήσω να μου ρίξει ξύλο ένας ξένος,επειδή πήγα στη χώρα μου,παρά να μου ρίξει ξύλο ένα αναρχοάπλυτο πρεζόνι στη δική μου,επειδή το χόρτο του έχει κάψει το μυαλό και θέλει να κάνει τη χώρα μου μπάχαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή