23/11/14

ΤΟ ΙΣΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΔΩ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ...

http://www.defence-point.gr/news/?p=117018

2 σχόλια :

  1. Η Νέα Παγκ. Τάξη προσπαθεί να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο πολιτισμών ο οποίος στην ουσία είναι πόλεμος θρησκειών. Σαυτό τον πόλεμο υπολογίζουν ότι θα επικρατήσει ο πλέον φανατικός, μισαλλόδοξος, απάνθρωπος, και καθυστερημένος πνευματικά. Σαυτό βολεύει η εξουσιαστικά διαχειρήσιμη και προβαλλόμενη Μουσουλμανική θρησκεία σαν η πλέον καθυστερημένη διανοητικά θρησκεία του πλανήτη.

    Ομως, ο απώτερος σκοπός τους είναι η εκβιαστικά πλήρης και γενική αποβλάκωση της ανθρωπότητος, και η επιβολή ενός στυγερού μεσαίωνα σε όλο τον πλανήτη. Η οποιαδήποτε βίαιη επιβολή, όμως, δεν κρατάει πολύ. Γιαυτό στο τέλος θα εμφανίσουν μια νέα θρησκεία που θα είναι η μια κάποια λύση. Μια θρησκεία που θα εξυπηρετεί περισσότερο και καλύτερα τα ιδιοτελή συμφέροντα των διεθνών επικυριάρχων, δηλαδή των διαλεκτών του Θεού.

    Όμως, "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο" που είναι οι λαοί της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι οπως τα περιέγραψες είναι φίλε,-η μου τα πράγματα.2 παρατηρήσεις από μας.α)το θέμα είναι σε ποιόν Θεό πιστεύουν όλοι αυτοί οι επικυρίαρχοι και β)δε νομίζουμε ότι οι ''ξενοδόχοι'' ειναι οι λαοί τόσο,καθώς επί το πλείστον άγονται και φέρονται από τους επικυρίαρχους,αλλά ο ένας και πραγματικός Τριαδικός Θεός μας.

      Διαγραφή